Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/motorikbanditten.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/motorikbanditten.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/motorikbanditten.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/motorikbanditten.dk/public_html/wp-content/plugins/arscode-ninja-popups/arscode-ninja-popups.php on line 1706
Vil du gerne vide mere om motorik? - LÆS MERE - Motorikbanditten

LÆRER, BEVÆGELSESVEJLEDER & MOR

Hvem er vi? 

MOTORIKBANDITTEN, version 2.0 består i dag af Stine Arnesen og Mette Sahlholdt.

Tilbage i sommeren 2018 etablerede Stine Motorikbanditten. Efter præcist 1 år, var tiden inde, til at indgå samarbejde med Mette.  Efter 4 års tæt samarbejde, som gode kolleger på Nordbyskolen i Nyk. F, var tiden inde til at vi blev et team i Motorikbanditten også. 

Børn har altid fyldt en stor del af vores begges liv. Både som mor til hhv. 3 og 2 børn, og i vores job som lærer/pædagog, motorik/idrætslærer/pædagog, samt sundheds– og bevægelsesvejledere. Vi brænder for børn og bevægelse, og har meget den samme tilgang til arbejdet. Vi har mange ideer om forskellige tiltag på mange planer. Og så kan vi slet ikke lade være med at blande os i debatten omkring emnet!

Vi har begge dyrket håndbold på hhv. divisionsplan, Liga– og landshold. I dag har vi sat håndboldskoene på hylden, men er stadig aktive og elsker at holde os i gang. 

 

 

UDANNELSE


Stine Arnesen:

# Uddannet Folkeskolelærer i 1995, med bl.a. Idræt som linjefag og har derudover også svømmelærereksamen.

# I 2016 påbegyndte Pædagogisk Diplomuddannelse på Metropol i København, på Bevægelses vejleder uddannelsen. 

# Bevægelses- og Sundheds vejleder på Nordbyskolen i Guldborgsund Kommune.

# Ansat i folkeskolen siden 1995.

# Holder mig hele tiden opdatetret på den nyeste forskning på bevægelsesområdet, og holder mig up-to-date med relevante kurser indefor bevægelse og sundhed.

 

Mette Sahlholdt:

# Uddannet idrætspædagog fra Seminarium.

Pædagogisk Diplomuddannelse på Metropol i København, på Bevægelses vejleder uddannelsen. 

# Bevægelses- og Sundheds vejleder på Nordbyskolen i Guldborgsund Kommune.

# Ansat i Folkeskolen siden 2014.

#

MOTORISK TRÆNING

De sidste 3-4 år har vi været optaget af motorisk træning for børn på 6-7 år. Nordbyskolen, har været med til at udvikle vores eget koncept, MOTORIK I 0. KL, som en del af DGI profilskolecertificering. Her arbejder vi med motorisk screening af alle børn, hvorefter vi laver strukturerede forløb på hold, tilpasset de forskellige motoriske udfordringer. Dette gøres i tværfagligt samarbejde med fysioterapeut, sundhedsplejerske, lærer og pædagog. 

HVORDAN HOLDER VI OS IGANG FYSISK?

Stine:

Hele min barndom, ungdom og tidlige voksenliv er primært foregået med en håndbold i hånden! Derudover har jeg altid udfordret mig selv med utallige former for sport og bevægelse, lige fra yoga til badminton, fitness og kajak.

De sidste 5 års tid, har jeg dyrket triathlon, og bruger al den tid jeg kan finde til at træne svømning, cykling og løb.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person

 

 

 

 

 

 

 

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person

 

Mette:

Mette har spillet professionel håndbold i mere end 15 år og har spillet på landsholdet.

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, smiler

 

 

“3. PLADS, DM I SKOLEUDVIKLING”


I november 2018, modtog vi en 3. Plads i “DM i skoleudvikling”, for vores projekt. 
Derudover har vi været på Danmarks Læringsfestival i Bella Centret, hvor vi formidlede vores erfaringer på stand i ”På sporet af den gode udvikling” og lavede oplæg om vores praksis. Vi udvikler hele tiden på vores praksis, men vi har fra start ført statistik på vores screeninger, og vi kan se at det virker… Det giver fine resultater.

I min profession som lærer og i omgangen med børn, er omdrejningspunktet for mig:

  • børns trivsel
  • bevægelse
  • læring
  • relationer

Jeg arbejder ud fra devisen om, at gøre mit bedste. Det er også en forventning jeg har til børnene. Så kan man ikke gøre ret meget mere.

Det er vigtigt for mig at arbejde anerkendende, se det hele menneske (holistisk).

Velkommen til Motorikbanditten.

KONTAKT MIG HERUNDER

Foredrag og workshops